You are currently viewing Sådan skaber du en minimalistisk stue

Sådan skaber du en minimalistisk stue

Stuen er et vigtigt rum i hjemmet. Det er der, man kan samles til familiehygge, men også der, hvor man kan komme helt ned i gear. Det er også et sted, man kan have gæster på besøg.

Stuen er et rum, vi bruger meget og derfor er det også vigtigt, at det passer ind, i den valgte indretningsstil. Den minimalistiske og skandinaviske stil er de seneste år blevet meget populær. Det er der ikke noget at sige til, da det er en simpel og klassisk stil. Så er du på udkig efter inspiration til sofaborde og andre møbler, du kan bruge, til at skabe en minimalistisk stue? Så kan du læse med her eller eventuelt hoppe ind på https://moebelkompagniet.dk/collections/sofabord.

Første step

Når du skal indrette en minimalistisk stue, så er det vigtigt at huske på begrebet ’Less is more’. Det er derfor en god ide at finde ud af, hvilke ting du skal have i stuen og hvilke ting, som måske ikke er nødvendige. Der er naturligvis en række møbler, der er nødvendige at have i stuen. Det er møbler, som en sofa og et sofabord. Et tv-bord kan også være en mulighed, men du kan også hænge tv’et op på væggen. En loftslampe i et simpelt design er også en god ide. Når du skal vælge møbler til en minimalistisk stue, er det også en god ide at overveje, hvilket materiale du skal vælge. For at passe til den minimalistiske og skandinaviske stil, kan det være en god ide at vælge møbler, i træ eller rustfri stål.

Andet step

Når du fået købt sofabord og andre møbler, så er andqet step, selve indretningen. Her skal du også huske på ’Less is more’, men du kan dog stadig sagtens indrette rummet. Dette kan gøres med simple og flotte genstande, som for eksempel lysestager i stål eller glasvaser.